Qui som

Hortplant som una empresa familiar que ens dediquem a la producció de plantes ornamentals en els nostres vivers del Maresme, des de fa més de vint anys.

El nostre objectiu és el d’oferir plantes de qualitat i de proximitat als nostres clients per ajudar-los a crear ambients agradables, plens de vida i color que ajudin a harmonitzar jardins, terrasses o balcons de les seves cases.

Per aquest motiu hem incorporat un garden a les nostres instal·lacions on poder comprar plantes i flors per poder aconseguir aquests espais. El nostre equip el podràs trobar al garden on estarem encantats d’ajudar-te en qualsevol cosa.

També oferim un servei de disseny de jardins i terrasses per tots aquells que vulguin tenir el seu estai personalitzat.

La nostra filosofia és la de seguir treballant per adequar-nos a les necessitats dels nostres clients, ajudar-los i recomanar-los en tot moment durant l’experiència de compra.

Apostem per la innovació, estem en una constant recerca de noves varietats i seguim produint varietats de plantes tradicionals de gran qualitat per oferir una àmplia varietat de productes per poder satisfer les necessitats dels nostres clients i aportar un valor afegit.