Garden

Vine a visitar el nostre garden on hi trobaràs tot el que necessites per emplenar de vida, colors i olors casa teva; sigui el teu balcó, el jardí o l’interior.

En el garden hi trobaràs una gran exposició on poder comprar plantes ornamentals tant d’interior, d’exterior, de temporada... També hi trobaràs accessoris i complements per poder cuidar i mantenir les teves plantes i elements de decoració.

El nostre equip del garden està a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte o consulta sobre la cura i el manteniment de les plantes, el tipus de planta que busca o qualsevol altre tipus d’informació que necessitis.

garden hortplant, viver hortplant, garden maresme, garden pineda, viver maresme, viver pineda, comprar flors, comprar plantes,, comprar flors al nostre garden vivers Hortplant

DISSENY DE JARDINS, TERRASSES I EXTERIORS

A més a més des d’Hortplant oferim el servei de disseny del teu jardí o terrassa segons les teves necessitats, de forma personalitzada i adaptant-nos al teu pressupost, gràcies a les nostres plantes disponibles al garden i al vivier.

Garden a Pineda, garden a santa susanna, garden al maresme, comprar flors, comprar plantes, gran varietat de plantes

Horari garden:

Dilluns a divendres: 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00

Dissabte i diumenge: 10:00 a 14:00

Ens trobaràs a: 

Carretera Vella, 08398 Santa Susanna, Barcelona

T'hi esperem!

#VIUELVIVER #HORTPLANT